Grå cardigan Svart cardigan Petroleum blå cardigan

Spenderat några timmar på Väla idag, kikat och provat och känt på Cardigans. Ingen av de jag spanat in mig på såg okej ut på, eller hade kommit i lagerstatus än (den beiga med märkligt material i). Är ganska kort (157 cm) så alla fina långkoftor ser för jävliga ut på mig :-(( Jag blev lite småkär i den här modellen, en kort kofta med figursmickrande skärning.

Mattias tyckte självklart den var hemsk och borde förpassas tillbaka till 90talet där den rymt ifrån. Så jag kom inte ens till punkten av att jag provade den! Får bli när han är på jobb.. Vill prova den, tror den skulle va tok fin till kjol, klänningar, byxa och tunika. Vi får väl se, har han rätt eller inte min käraste? Nu blir det mer soffa och Warhouse 13 för mig. Blir en tidig kväll för imorgon är första jobbdagen!!!

Translate »