Igår lagade jag helgrillad kyckling, Santa Marias grillolja, vitlök, svart peppar och vitlök samt lite margarin så enkelt och så jäkla gott. Kokte potatis till och gjorde sås på skyn. Passade även på att provsmaka tiramisun, den smakade bättre än den från prego i Viken. Har jag sagt hur mycket jag älskar denna efterrätt, oj oj oj!

Festade på croissanter till frukost också, ni vet sånna man bakar klart själv i ugnen hemma. Dom är godast när dom är rykande varma än, så osten smälter i dom.. Kan tipsa er om att de på Lidl säljer 4-pack i aluminium tråg för ca 13 kronor, det är mina favoriter.Ica har en version, ekologisk som inte smakar mycket alls och sedan finns det några i papprör man själv får rulla degen till snurror – men ingen av dom kommer ens i närheten av Lidls. Synd, för det är verkligen inte ofta man är på Lidl och handlar, de har så ofräscha butiker..

Croissant
Allaround grillolja
Kryddad kyckling
Translate »