Mums för OLWs nya ugnsbakade lök och gräddfils chips!!

Är det lördag så är det, då får man unna sig något extra. Hade slut på bordsmargarin och ägg så var tvungna att göra en kort shoppingrunda, så då fick det bli lite lördagsgott också. Lustigt att man är sugen på så olika saker, ibland bara drömmer man om en stor påse lösgodis och ibland är det kakor, snacks eller en riktigt lyxig middag. Idag fick det bli något som inte va så kryddstarkt, magen är inte helt okej än tyvärr. Provsmakade OLWs nya ugnsbakade chips för ett litet tag sen så det blev en påse sådana idag. Enligt påsen ska de vara lite nyttigare än andra chips, är nog för man inte friterar dom i olja utan bara använder ett tunt lager och sedan bakar dom på högtemperatur i ugnen – med andra ord något man kan göra själv om man orkar 😉

De finns i smakerna Sourcream & Onion och Sourcream & Sweet Chili. Mattias den härmapan tog en egen påse med Sourcream & Sweet Chili *ryser*, låter farligt starkt!!

Translate »