Föll för frestelsen och åt en Belgisk våffla med sylt och spray grädde på festivalen..

Hade tänkt äta en favorit från förra årets festival till middag, men vi letade och letade inte men hittade inte det någonstans. Riktigt tråkigt, för jag har längtat efter den maten så länge nu! Tog beslutet att köra ut på coop, köpte en grillad kyckling och lite annat för att laga min egen kopia av rätten. Medan potatisklyftorna (coops egna) åkte in i ugnen rörde jag ihop en sås med turkisk yoghurt som bas. Smaksatte den med limesås, skal från en lime, honung, salt och peppar samt vitlök. Har inga exakta mått, jag smakade mig fram. Det blev supermums, smaklökarna och känsla kommer man långt med!

Dagens middag: grillat kycklingbröst med potatisklyftor samt vitlök- och limesås

2 thoughts on “Torsdag

  1. Jag har också slarvat jättemycket förra helgen och på måndagen då jag fyllde år. Fy skäms! Så jag har inte haft någon vidare karaktärsstyrka nu… Men nya tag som sagt 🙂 Vi båda klarar det 🙂

    Fast kroppen får acceptera att det kanske slinker ner lite onyttigt under dagar då man vanligtvis inte får äta annat än nyttigt. Ibland blir det så. Man kan inte alltid vara stenhård, eller hur? 😉

Comments are closed.

Translate »