Just nu är jag så otroligt nöjd med mig själv, jag KAN, jag ORKAR och musklerna är STARKA nog.
Går runt på små moln och bara ler 🙂

För första gången på ett par månader har jag kört ett pass på min stepmaskin (med twist). Jag är helt mållös, jag tror mitt längsta pass före ”sommarlovet” varit 15 minuter och idag körde jag 20 minuter utan att pausa!!  Svetten rann av mig men jag fortsatte utan att fundera på tiden som bara tickade på. Inte så förtjust i Lady Gaga i vanliga fall, men hon var perfekt sällskap när jag tränade.

Jag trodde ärligt talat att mina benmuskler skulle vara helt borta vid det här laget, nog för jag promenerat ute och simmat i havet etc men 20 minuter hårt tränande på maskinen har aldrig skett tidigare!! Jag minns fortfarande hur sjukt jobbigt 5 minuter var i mars när maskinen inhandlades 😉

Ska försöka övertala sambon att handla potatis nu, sjukt sugen på potatis och fisk.. Undrar om jag kommer få lite träningsvärk imorgon?

5 thoughts on “Stark nog

  1. Jättebra!!! Du har säkert rört dig mer under sommaren än du tror! Träningsvärk blir ju bara en bekräftelse på att man rört på sig ordentligt, något att glädjas åt!

    Sv. Och därför kan du visst gå på badhuset och simma! Jag kan tycka att simning är riktigt skönt, men jag är ingen snabbsimmare, jag kan inte crawla och kommer därför inte upp i någon bra arbetstempo. Men visst är det bra som variation, det tycker jag.

  2. Grymt jobbat! Skön känsla, insup den och njut, och nästa gång det känns tuffare igen så försök förnimma den där känslan!

  3. Lady Gaga… Kan tänka mig att hon är en bra träningsmusik! Bra jobbat! Jag vill också ha en stepmaskin! 😀

Comments are closed.

Translate »