Dagens middagsmeny: Loka citron och pasta bolognese

Provade Reztart Lemonilla idag, smakar som citronsockerkaka med vaniljsockerkräm på.
Gott om man är förtjust i dom smakarna, men jag tyckte den var rätt läskig..

Ska kika förbi pressbyrån och se om jag hittar en Apple Pie smak, har en gratis på sms kupong att hämta ut!

3 thoughts on “Torsdag

  1. Jag har bara ätit en riktigt god bar och om jag inte minns fel var den från Atkins. Problemet, om det nu är ett problem, är att de är så förtvivlat dyra. Å andra sidan så har jag inte riktigt utvecklat någon längtan efter bars, det brukar gå att lösa behovet med något annat.

  2. Kommer att äta lite nötter också. Får se hur det går 🙂 Går ej på soppor längre, men skulle vilja få den där kicken igen, då man går ner lite snabbare med soppa! Peppkram

Comments are closed.

Translate »