Kunde inte låta bli vågen idag, trots att jag borde..

Dagens vikt:
89,4 kg

Till delmål 3:
4,4 kg

Tar hand om min snuviga kropp idag och imorgon är det simnig på schemat med sambon. Hoppas på halvtomt badhus så man kan få prova ångbastun och jacuzzin i lugn och ro.

3 thoughts on “Invägning

  1. Ibland kan man inte låta bli vågen 😉 Men det där ser ju bra ut!

  2. Svar: När allt är klart kommer jag lägga upp bilder på hur det ser ut nu hemma hos mig 🙂 Haha, förvänta dig inga underverk, det är olika färger och oorganiserat och hej vilt, men så får det vara ^^ hehe. Ska försöka hitta några före-bilder också.
    Jo, jag ska försöka att inte handla hem, men svårt när man har en sambo som äter också 😉 hehe. Hade jag bott helt själv hade jag absolut aldrig köpt hem 🙂

Comments are closed.

Translate »