Dagens middag: Calzone

Efter en del bråk och frustration över vad vi skulle äta till middag i kombination med slutsåld färs på coop blev det pizza. Verkligen inget bra val för vikten, men det är väl så det blir ibland – kompromisser för att rädda vardagslivet som sambos. Imorgon bestämmer jag och då blir det något nyttigare!

Har träningsvärk i kroppen, skönt men ont gör det.. Nu ska jag ut och rädda tvätten – japp det är den tiden på veckan igen.

2 thoughts on “Onsdag

  1. Vi pratade också pizza men det blev ingen, pasta i stället…Efter att ha städat och planerat fest och storhandlat mat, då vill man inte trixa för mycket med middagen. d<åligt kanske men mänskligt skulle jag tro.

  2. Ibland blir det pizza, så är det bara..
    men allt handlar om att kompensera upp det med träning. Krams

Comments are closed.

Translate »