Välkommen hem till mig, tänkte visa utvalda delar av mitt hem nu när det är nystädat och fint, sambons förtjänst – jag får ju inte!

Och jo, jag vet att det är väldigt tomt på väggen ovanför soffan men det ligger en hög med tavlor och väntar på uppsättning, det kommer när jag får lov att göra saker igen. Fotografierna ovanför lilla matplatsen har jag själv tagit alla, matplatsen är finurlig vi har ett ut-vikbart bord därför det står två stolar framför fönstret (+ fyra klaff-stolar i källarförrådet). Tavlan bredvid tv:n har min farfar målat, den konstnärliga ådran ligger i släkten. Skulle nästan bett IKEA om sponsor avtal, det mesta kommer därifrån..

Det här är mitt favoritrum i lägenheten, förutom att jag önskar matmöblerna va i mörkt trä så är det snudd på perfekt!

Vårt vardagsrum i mysläge:

Rummet i dagsljus:

Translate »