Har äntligen kommit över äckel känslan av att rensa en kyckling, visst ser det gott ut?

Dagens middag: grillad kyckling med kokt potatis och sås

Vet inte riktigt varför såsen glänser så konstigt på fotot, gott var det åtminstone. Provade en allround rub från Santa Maria till kycklingen, hade en väldigt rökig och god smak. Lite kladdigare att pilla med än olja man bara penslar på men verkligen värt det, mycket godare kött och sås av de rubs jag provat hittills. Potatisen är delikatess potatis från ica, perfekt med små potatisar som går i potatisskalaren. Gör verkligen ens liv lättare, lite dyrare än annars men tids/energibesparingen gör det verkligen värt det.

Fuskvägde mig idag, vågen stannade på 87,2 kg trodde den visade fel så vägde om mig flera gånger men nä det var rätt. Blev så himla glad, så trots trötthet och värk kände jag för att laga en riktigt god favorit middag idag 🙂 Bättre belöna sig själv med god mat än godis & snacks..

2 thoughts on “Onsdag

Comments are closed.

Translate »