Utlovade en tävling och löfte ska man hålla, så här kommer en som passar både tjejer och killar, äldre och yngre! Vinsten är ett valfritt pusselarmband (18 länkar) i rostfritt stål från bilden nedan.

Länkarna är utbytbara, så man kan själv skapa sitt unika personliga armband. Start armband och utbytes länkar finns att köpa i de flesta smyckes butiker tex Guldfynd. Vinsten är självklart helt ny och jag står för porto till vinnaren/vinnarna – om många deltar kan jag tänka mig att lotta ut alla tre! Känner mig generös idag.

Tävlingsregler:

Tävlingen pågår mellan 17 januari – 6 februari 2011, det borde ge mig tid att ordna så vinnare får armband före alla hjärtans dag (14 februari).  Vinnare presenteras 7 februari, samt skickar även ut epost till vinnaren.

Använd bilden ovan i ett eget blogginlägg där du berättar om tävlingen, samt länkar hit till tävlingen.

Berätta med en kommentar på detta inlägg att du vill vara med, det räcker med ”jag vill tävla” samt länk till blogginlägget du berättat om tävlingen i. Glöm inte fylla i en epost adress du använder, så jag kan komma i kontakt med dig som vinner!

Har du inte en blogg? Du kan tävla ändå, bara kommentera tävlingsinlägget med ”jag vill tävla” samt berätta hur du hamnade på bloggen. Förväntar mig inga uppsatser, bara ett kort svar tex ”sökte efter det här receptet/ bilden”.

Lycka till nu och jag hoppas på att få se många kommentarer!!

37 thoughts on “Alla hjärtans dag tävling

 1. Hejsan hejsan! Jag är gärna med och tävlar! Jag hittade hit genom denna tävling (:

  Många kramar från Viktoria!

 2. Jag tävlar gärna =) Jag har ingen blogg, men jag hittade hit just genom den här tävlingen. Din blogg verkar riktigt intressant och jag ska nu läsa vidare i den.

 3. Hej!

  Jag är jättegärna med och tävlar!
  Jag hittade hit från en annan blogg som länkade dig 🙂

 4. Sökte på pusselarmband och kollade igenom för att hamna på resultat nr 7 på google. Såg därifrån att det var en tävling här om det. Skulle vilja ge ett sånt till min mamma och nu kan jag bara hålla tummarna och hoppas på tur. (söker mig vidare för att se på smycken man kan ha på länkarna)

 5. Hej.
  Jag är med och tävlar.
  har ingen blogg..
  men hittade detta inlägget genom att söka alla hjärtans dag smycken på google så kom jag fram till dig. Puss

 6. Jag är jättegärna med och tävlar! ^^
  Har tyvärr ingen blogg. :[

  Min kompis tipsade mig om din blogg och sa att den var jättebra, och så jag hittade tävlingen lite senare. x]

 7. Jag vill tävla!
  Jag har tyvärr ingen blogg men hittade det här inlägget genom att söka på ”pusselarmband” på Google. 🙂

 8. Har tyvärr ingen blogg men vill ändå vara med och tävla så klart 🙂 Hittade hit till din blogg via allevos sida på facebook. Jag började min viktresa på 114 kg och är nu nere på 78. Så vi har liknande erfarenheter och visst är vi duktiga?!? 🙂

 9. Hej!
  jag vill gärna vara med!
  jag hittade hit genom en kompis blogg.
  KRAM ANNA

 10. Hej! Jag vill vara med och tävla. Jag hittade hit via din tävling
  Ha en bra dag! 🙂

 11. HAR ingen blogg!!! hittade till din blogg genom tips från annan blogg!!
  HOPPAS,HOPPAS att jag får förmånen att vinna detta fina armband!!

Comments are closed.

Translate »