Nuvarande vikt: 86.3kg (+-0)

Allergierna/eksem bråkar än med mig, tror revbenen är i sista läkningsprocessen för det bultar och värker så att jag inte vågat träna än. Funderar på att vara lite extra nitisk mot mig själv, så jag kommer igång ordentlig med min viktminskning. Stolt över mig själv som äntligen börjat fylla ut tallriken med grönt också, det kommer verkligen inte naturligt för mig att äta frukt och grönt..

1 dag avklarad nu sikar vi på en vecka avklarad! Biobesök om jag äter grönt varje dag som belöning en vecka – tror det blir perfekt motivation 🙂

För er som är nyfikna över vad jag menar med allergi och eksem så har jag jättestora problem med torr, irritetad och röd hud som inget hjälper på förutom stark kortison (salva) och knappt det ens. Funderade först på att visa ett foto på utslagen men minns än hur min bror ylade över mina skoskavs skadade tår så avstår..

En översikt över min viktnedgång går att hitta på en egen undersida nu http://helenholmberg.se/?page_id=9240. Kanske borde lägga upp viktförändring per vecka i siffror eller räcker grafen?

Translate »