Tack för hjälpen med bilden, kommer användas vid ett senare tillfälle, hoppas allt är bra med dig, kram
Smakar de gott?
Tweety, hoppas du blev nöjd!! Du får säga till annars 🙂
Det är bra med mig, lite för mycket bara just nu känns det som. Så mycket som ska hinnas med och så lite tid ;( Själv då? Grattis till nya jobbet (läste på din blogg)!
Magnus: Smakar som ett glas oboy, ingen skum konsistens heller.
Är faktiskt bara supergott, men den är godast väl kyld och skakas ordentligt före jag dricker den 🙂
Får väl testa dessa också då, har testat de flesta andra nämligen!
Den allergivänliga mat & bakbloggen firar 10 år! Jag som skriver – Helen är en glad mat- & bakamatör som sedan barnsben lider av komplicerad födoämnes allergi + pollen, damm, etc.
Min mat- och bakstil kan nog mest beskrivas som experimentell, vardagsnära och rustik med fötterna i Svensk husmanskost. Min mor och farmor är två av mina stora inspirationskällor i livet.
Förutom födoämnes allergier kämpas jag med pco-s diagnos, genetisk b-12 brist, astma & allergier, eksem och sedan i somras kronisk inflammation i magen.
Är en nyfiken person som älskar att resa, min familj, tycker om att se film, tvserier, läsa böcker och spela spel utöver att fotografera.
Lämna gärna en kommentar på bloggen om ni vill, alltid skoj med respons. Hoppas ni ska trivas!
Tack för hjälpen med bilden, kommer användas vid ett senare tillfälle, hoppas allt är bra med dig, kram
Smakar de gott?
Tweety, hoppas du blev nöjd!! Du får säga till annars 🙂
Det är bra med mig, lite för mycket bara just nu känns det som. Så mycket som ska hinnas med och så lite tid ;( Själv då? Grattis till nya jobbet (läste på din blogg)!
Magnus: Smakar som ett glas oboy, ingen skum konsistens heller.
Är faktiskt bara supergott, men den är godast väl kyld och skakas ordentligt före jag dricker den 🙂
Får väl testa dessa också då, har testat de flesta andra nämligen!