Ätit ett par smörgåsar i lördags och söndags, kändes som en bra lösning för jag inte orkade fixa något annat. Att jag inte lär mig att min mage inte klarar bröd? Får så fruktansvärt ont i magen, har ont än!

Är det för jag inte är vand vid bröd? Det står att det bara innehåller vegetabiliskt fett så kan inte va laktos.. Borde jag oroa mig över gluten intolerans, det är ju knappast oväntat om så är fallet? Någon annan som har erfarenhet av detta? Men gluten problem då borde jag väl få ont i magen av pannkakor också.. Förvirrande. Jag behöver en personlig läkare 😉

Får bli totalt brödstop nu och prata med min husläkare, se om han har något bra svar. Fick liknande magvärk för ett par veckor sen när jag åt av fullkornsflingor. Försöker hitta ett samband. Känns som bara allt går fel just nu!! Hoppas jag inte låter allt för gnällig, det är bara lite för mycket som inte går min väg just nu.

Translate »