Första dagen på länge som skolböckerna är framme! Ska arbeta mig igenom 180 sidor Adobe Elements övningar närmaste veckan, vore så skönt avverka allt som hör till kursen i Digital bildhantering. Kunna lägga all energi och fokus på de andra två kurserna jag läser parallellt.

Känns som jag ligger lite efter schemat nu, mer studiefokus så kommer jag nog ikapp missad tid nu när jag varit sjuk. Kommer missa lite studietid när min och sambons vän Luke kommer över på besök också om 10-11 dagar, håll tummarna att min bästis Kalle kommer ned med.. Åh vad jag saknar att snacka skit och hitta på galenskaper med han, får hoppas föräldrarna kanske åker till huvudstaden senare i vår annars så jag får se han!

Nu svamlar jag, ska ta och plugga ju – ni får klara er utan mitt underbara sällskap. Tur sambon har jobbhelg (tordsag – måndag) så jag slipper får dåligt samvete för att jag är osocial.. Hoppas ni har roligare helgplaner än mig!

Translate »