Dagens vikt: 85,1 kg (+/-0 kg )

Efter gårdagen räknade jag faktiskt ärligt talat inte med annat, det kommer bli garanterat bättre nästa vecka! Vart lite trött på att visa bild på samma vågsiffra så fick bli en siluettbild. Byxorna börjar bli aningen stoooora, dom har användts flitigt för 30kg sen.. Sitter inte så snyggt över rumpan, men midjan har mamma sytt in åt mig 🙂

Fick en fråga i en kommentar häromdagen, tänkte jag kunde besvara den här:

Karl-Erik
Hej
Varför äter du inte grönsaker?

Svar:

  1. Om det inte är ganska uppenbart så äter jag mer än middag varje dag, jag försöker i perioder äta grönt till middagen men jag är lite lat och oftast äts gurka etc som mellanmål istället.
  2. På grund av allergier är vilka grönsaker som kan ätas ganska begränsat för mig, tex allt rött och orange är tabu.  Svårt hitta bra recept med grönsaker som jag tål, gröna grönsaker går bra och jag är tacksam för alla tips!
  3. Är lite skeptisk mot tillagade, rostade, kokta grönsaker tycker dom är godast naturella, råa när dom är ljuvligt krispiga.
Translate »