Rekomenderas

Nu är jag ingen riktig recensent men tänkte att jag kunde tipsa er alla om 3 filmer jag tyckte riktigt bra om som sågs i januari.

Easy A (2010)

Lättsmält ironisk komedi om tonårsproblem, underhållande, feel good, skön humor och perfekt tidsfördriv när man inte är ute efter något seriöst och tungt. Inget jag skulle tipsa mina föräldrar eller syskonbarn om dock, kanske för grovt språk för det? Fast jag är ju en liten moraltant..

Lyckan, kärleken och menningen med livet (2010)

Helt enkelt underbar, romantik, drama, vackra naturer, vackra män och underbara Julia. Behöver jag ens säga att det här är en ”tjejfilm med stort T”? Gnälliga/ ej förstående livspartners hålles på avstånd..

The Tourist (2010)

Romantik, äventyr, action, nonstop av Angelina* & Johnny*. Funkar för hela familjen, helt enkelt väldigt sevärd.

Bottennappet i Januari:

 

Due Date (2010)

Kanske uppskattas av tonårskillar – män med för mycket barnasinne? Det här fungerar inte alls på mig, jag gick ifrån mitt i filmen – det händer inte ofta.. UNDVIK!!!

* Edit: trött hjärna, tänker en sak och skriver något helt annat..

Translate »