Tack till familjen Linetti för en fantastisk kväll, maten var utsökt!!

Förrätt: Bruschetta (grillat vitlöksbröd med parmaskinka, tomater och färsk basilika)

Min varmrätt: Saltinbocca alla Romana (kalvfilè med vitvin, parmaskinka och färsk salvia)

Sambons varmrätt: Lasagne Linetti ( Husets läckra kycklinglasagne toppad med vit tryffelolja)

Efterrätt: Tiramisú (Savoardikex doppade i kaffe och Amaretto, varvad med krämig mascarpone)

Jag och sambon har redan planerat att gå tillbaka och äta middag på hans födelsedag, det är ett väldigt gott omdöme – för jag är nog en av de kräsnaste personerna på denna jord när det gäller mat!! Så otroligt mysig stämning också, var trevligt få träffa ett par bonus gäster. Samt prata lite framtidsarbete. Ser verkligen fram emot nästa besök, får se om jag vågar prova något annat då.. Tog lite foto efter stängning, ja vi satt där länge och mös med trevligt sällskap på äkta italienskt vis 😉

Translate »