Och sambon gå på Idol live! i Lund!! Fick epost idag från Sony Ericsson att jag vunnit två biljetter till lördagens föreställning, jag är så jäkla glad så ni kan inte ana. Liten turgumma för tillfället :))

Älskar konserter det är en viss speciell atmosfär. Visst jag har inte sett alla avsnitt av idol i höstas men det är ju ändå superskoj och Jay är min & sambons lilla idol så kommer bli kul höra han live. Funderar på om man får ta med sig kameran eller inte? Fotografen i mig vill föreviga..

4 thoughts on “På lördag ska jag

  1. Lyckos dig!!! Min dotter hade snudd på kunnat mörda för att få höra Jay.

    Fast vet du, hon kramade Jay efter en skivsignering i Nyköping före jul…! 🙂

  2. Kommer bli så jäkla skoj, lovar ta med kameran ikväll och bilder utlovas om de inte blir allt för dåliga/ eller om kamera förbud råder blir det inga alls.

Comments are closed.

Translate »