Dagens vikt: 84.5 kg (-0.1 kg)

Totalt minus: -30.5 kg

Lite tråkigt att det står still, jag kan inte äta mycket bättre än jag gör utan att det övergår till svält och det är jag inte road av, bara röra på mig som fattas.. Det kommer väl snart, hur länge ska man vara förkyld och ha oläkta revben? Måste finnas en maxgräns. Har införskaffat nya Kalcium tabletter och håller tummarna för snabb läkning 🙂

Klockan nio igår kväll var jag så slut i rutan att jag gick och la mig och sov till sju imorse, bara för att vakna upp och fortsätta ha huvudvärk – underbart. Är fortfarande småförkyld och revbenen värker av hostandet. Just nu är det rätt tråkigt vara mig!! Om det åtminstone kunde leta sig fram lite solsken?

Nu är det en vecka till Luke kommer – längtar! Min grå vardag är verkligen inte mycket att ha just nu, tur jag vet det är temporärt.. Dagar som dessa vill man bra gärna trycka i sig massa onyttigheter, men jag SKA vara stark och låta bli. Sen att sambon fuskar friskt gör väl saker inte lättare för mig, men jag måste kunna låta bli! Kan, Vill, Ska fixa det här 🙂

Translate »