Fjärilar i magen och sömnlös, har viktigt möte klockan nio på morgonen.. Som alltid när jag har viktiga tider att passa lyckas jag inte somna när jag ska, gav upp vid sex snåret och gick helt enkelt upp. Lika bra göra något vettigt av morgonen än att ligga kvar i ett solvarmt sovrum. Det fantastiska vädret verkar ha kommit för att stanna? Lite tråkigt bara att sovrummet blir så varmt redan vid 6 på morgonen, får nog höja luftrenaren ett snäpp så den blåser lite mer kall luft där inne. Klaga på våren och värmen vägrar jag att göra, tycker om det trots all pollen.

Sitter här och är lite fundersam över livet, vikten, personlig utveckling, personlighetsförändring, framtidsdrömmar, självkänsla och min egen och andras attityder samt bloggen. Vet inte om det är sömnlösheten som ger insikt eller om jag bara är på det humöret helt enkelt att jag inte kan låta bli fundera.

Har tittat på lite fotografier av mig själv och funderar på hur det kommer sig att jag är så förfärad över min egna dubbelhaka när jag ärligt talat nästan aldrig ser den hos andra? Och en annan sak jag funderar är över hur olika kilona kan vara fördelade, det logiska är ju att kilona är jämnt fördelade över kroppen? Blir avundsjuk på alla som har lång hals och ingen dubbelhaka, fast de är kanske avundsjuka på något jag har som de inte har? Vem vet..

Har dock sakta men säkert börjat vänja mig vid mitt utseende, det börjar gå upp för mig hur kroppen förändrats, många timmar framför spegeln har det blivit. Har gått från att stå och titta på alla fel till att inse att det så här jag ser ut, det är okej att det ser ut så där och alla rynkor efter för stor hud är en del av mig. Att ärren passar in, att allt är små minne av vad som har hänt mig i mitt liv. Tänk så tråkigt att vara en slätstruken barbie i perfekt format?

Nu måste jag packa ihop och bege mig iväg på något väldigt, väldigt spännande! Men jag lämnar er med min ”themesång” för dagen, en gammal klassiker med Fleetwood Mac – Go your own way.

Translate »