Jag skrev inte ”min historia” för att få er sympati eller något annat, för mig är det terapi. Det är saker som varit och format mig till den jag är, gjort mig starkare som person och det finns inte mycket som kan trycka ner mig i kängorna numera. Det som har varit har varit, det är inget jag grubblar mycket över och det råder inga hat eller bitterhet mot någon.

Jag är glad nu, jag tycker om mig själv – oftast, jag har ett bra liv och framför allt kommer jag aldrig låta det vara en ursäkt för att få dra ner mig någonsin igen.. Det här är nu, det här är mitt liv och jag mår bra och är trygg i mig själv.

Och jodå jag har många fina minnen från min barndom och skoltid också, men dom får jag ta och berätta om en annan gång 😉

Lite uppiggande musik efter allt känsloprat, Bon Jovi – It’s my life..

Translate »