Väldigt dumt glömma ta laktostablett när man inte äter hemlagad mat, pi min stackars mage!!! Inte fått en blunder inatt, tur jag kan få sova när jag väl somnar utan stress eftersom jag inte har någon tid att passa idag. Min förkylning verkar tyvärr inte ge med sig än, är febrig och börjat bli lite hostig nu, ogillas skarpt! Vad som gillas är att jag faktiskt fått lite ”färg” efter helgens underbara väder.

Har varit lite flitig och lagt upp en temporär hemsida åt ett företag, samt intallerat wordpress som plattform för den. Bifogar skärmdumpar nedan på skiss samt originalet, får posta slutresultatet när jag är klar. Och fotot på skissen överst är som jag tagit på Öresundsbron, den enda soliga dagen under Lukes besök. Tänk vilken skillnad det är på vädret då och nu!

Och kommentera gärna, work in progress så all feed back är välkommen om den är konstruktiv.

Nya temporära sidan:

Gamla originalet:

Translate »