Hämtade ut min fina klänning från Lindex idag, den är så jäkla fin!! Retro varning på den och den är inte i svart, bara det vet ni.. Jag och ”färg” för att inte tala om mönster, det är sällsynt 🙂 Skiter i att jag är trött och sliten på fotona det får ni leva med och att det kanske har några kilo för mycket på rumpa & mage. Klänningen den får minsann stanna kvar i min garderob för evigt. Underbart mjukt följsamt tyg och smart sydd så den är ”hel” under, vilket iofs påverkar omkretsen så att man inte kan få den större än klänningen är men det gör ju inte så mycket jag får ju plats utan för mycket som putar ut 😉 ca 240 kr med packningskostnad är verkligen ett bra pris för klänningen, som jag bloggade om här: http://helenholmberg.se/2011/04/men-helen-da/

Happy happy Helen, även om jag ser ut som en liten tant från dåtiden..

Jag i min underbara nya klänning, om än väldigt trött, pollen rinnande ögon och osminkad förutom mitt röda läppstift då!

I prickiga klänningen från Lindex, har svart underklänning under.

Jag i klänningen i profil utan underklänning, men med klackar.

Translate »