Dagens middag: Stinas köttfärslimpa med gräddsås och kokt potatis

Hälsade på mina föräldrar idag och sambon passade på att byta till sommardäck, håller tummarna att det inte blir mer snöoväder nu! Söta mamma bjöd på klassisk söndagsmiddag så himla gott, tack mamma. Hunnits träffa Maria också idag, vi bytte kläder med varandra 😉 Min underbara röda klänning har fått ett nytt hem som jag tror kommer älska den lika mycket som jag gör. Tur jag har min nya klänning att trösta mig med..

Jag la upp ett inlägg på bloggen tidigare idag, antar jag retar upp för många med min viktnedgång och dåliga matvanor. Så tog bort det, jag tänker inte lägga energi på saker som inte är värda det. Inlägget är nu ändrat till privat och inte publikt och jag tänker inte publicera onödiga kommentarerna som upprörda läsare postat på det. Inte för att jag inte kan stå för mina val utan för att mitt liv är i förändring konstant.

Det tar lång tid att bryta gamla vanor och skapa nya, jag är inte perfekt och jag lär mig hela tiden vad som fungerar och inte fungerar för mig. Jag mår bra förutom allergier som spökar, jag går ner i vikt genom fasta matrutiner, mer motion och rörelse och genom att nästan helt utesluta bröd i min dagliga kost, undvika godis och läsk förutom lite på lördagar. Jag äter kolhydrater och vägrar att gå på LCHF eller GI dieter, jag har någorlunda koll över konsumtion av kalorier per dag och håller de i en sund balans.

Det går UTMÄRKT att äta all mat man vill och gå ner i vikt, men man kan inte göra det alltid. Och jag gör det inte alltid! Dessutom sparar jag in mängder av kalorier genom att aldrig dricka alkohol. -31.8 kg är i mina ögon ett väldigt bra måttresultat på att det här fungerar för mig. Det här är ingen tillfällig fas i mitt liv där jag tänker rasa i vikt, det här är för resten av mitt liv och jag vill inte tappa gnistan eller lusten genom att tvinga mig avstå från allt i livet som är gott. Balans är nyckelordet, jag har hittat den och jag hoppas alla de som söker bloggen för inspiration också hittar sin balans.

Till er som lämnade fina kommentarer, tack! Till övriga ledsen att jag upprör er så men vill man komma med kritik är det bättre att vara konstruktiv, så otroligt mycket mer gångbart än ogenomtänkta elakheter.

Translate »