Dagens middag: pannkakor till mig och stenugnsbakade Tradizionale Speciale åt sambon

Blev ändrat schema idag så fick bli något snabblagat ikväll, måste säga att pizzan från Dr.Oetker deras nya verkligen ser god ut och luktade så gott. Men höll fingrarna i styr och åt naturella pannkakor! Nu blir det soffmys med ett äpple och imorgon, ja då blir det kanske efter planeringen igen..

2 thoughts on “Tisdag

  1. Vad gott med pizza. Man kan ju köpa färdiga med ost, skinka och tomatsås så att man sedan också kan lägga på eget tillbehör. Det är jättegott att lägga på tonfisk, oliver och bearnaisesås. MUMS!

    • Pizza kan vara supergott! Fast kände inte för det idag, sambon fick ”njuta själv” för just nu vill jag undvika bröd så mycket jag kan.. Märkligt nog känns pannkakor nyttigare 😉 Det är dom säkert inte..

Comments are closed.

Translate »