Fick skoj mail idag med följande meddelande:

Grattis, du har blivit uttagen till att delta i kampanjen för nya Knorr Bag of Taste!

Vi räknar med att skicka ut ditt Buzzadorpaket vecka 23.

Ditt Buzzadorpaket innehåller:

  • 1 paket av varje smak att prova själv.
  • 12 st Barbecue-varuprover att dela ut.
  • 1 Buzzadorfolder.

Ska bli spännande att prova, har varit nyfiken sen första gången jag såg tv reklamen på tv! Fast får nog be om matlagningshjälp när de ska provas för jag är ju inte helt på g än 🙁 Funderar på om jag ska ha en liten tävling om några påsar? Vi får se.. Läsa mer kan man göra på Knorrs hemsida knorr.se/bagoftaste/ (klicka på bilderna för fullversion).

https://www.buzzador.com – Bli medlem på Buzzador även du för att få prova på saker gratis!!

2 thoughts on “Bag of Taste testare

  1. Nej! Ingen quiter!! Idag ger jag mig på fanskapet igen!! Idag ska jag kicka spinningens ass!!! 😀 KRAM!!

Comments are closed.

Translate »