Vad ska jag hänga i hallen så jag kan beundra mitt vackra jag? Den jag vill ha (Hemnes) är tokdyr och är inte sugen på att lägga så mycket på en spegel just nu 🙁 Men spegel är ett måste dock, så får väl se när man är på fötterna igen vad som känns rätt på IKEA. Här är tre alternativ jag kan tänka mig att leva med, speciellt om man målar ramen på ”RAM” svart.

Har ni några bra spegel tips så får ni gärna lämna en kommentar, har inte tittat på så många ställe än. Tips på snygga taklampor till vardagsrum och sovrum mottages också tacksamt, har inga och hittar inga fina online. Kanske tittar jag på fel ställe?

Budgetspegel Ram – Favoritspegeln Hemnes – Läderrams spegeln Jondal

2 thoughts on “Spegel, spegel på väggen där

  1. Hej du!
    Vi har den som heter RAM men har betsat den o blev sååå fin, tycker absolut att ni ska köpa den o måla. Billigt o bra!

    • Ja det är verkligen stor skillnad på priset, fast det hade ju varit trevligt om den inte kändes så liten i vår hall!! Får väl mäta och rita på papper sen så man får lite känsla för storleken. I vår gamla hall fick det knappt plats en spegel och nu har jag all yta i världen, surrealistiskt ;-)) Vilka lyxproblem.

      Hade vitlackad RAM spegel i gamla lägenheten, var väldigt nöjd med priset och storleken då!

Comments are closed.

Translate »