Var lite stressad så fotona blev lite små suddiga (behöver bättre mobil). Shoppingklädsel och ville prova traderafyndet, en blå omlott kofta från H&M (köpt i maj). Var dock ltie för varmt så bytte till en vanlig singoalla topp.. Snyggt så länge det vara 😉

3/4 jeans från KappAhl, vitt linne med brodyr och blå omlott tröja från H&M

3/4 jeans och halterneck linne från KappAhl och blå omlott tröja från H&M

Rea fynd på H&M blå BH i storlek 80D, trevligt med ny omkretsstorlek!

Shoppat på Lindex Traderabutik:
Chinos stotlrk 44, märke Generous

Chinos storlek 46, märke Generous

Jag har äntligen accepterat min kropp så som den ser ut nu och slutat skämmas för mina kurvor!
Tack Maria för att du fick mig att ta ordentliga foto på mig själv i spegeln, dom har förändrat min syn på mig själv 🙂

Translate »