Fridhemsplans vandrarhem med hotellrum

Lite guldkant i livet behövs just nu, det blir verkligen av att åka till Stockholm!!! Den 6 oktober ska sambon på utbildning med jobb i huvudstaden, så hans resa är betald och hans snälla chef bokade hans biljett till dagen före  dvs den 5 oktober:) Själv åker jag snåltåg upp med sj, mest troligen tidigt den 5 oktober men än är inte alla detaljer klara. Dock är en viktig detalj fixad efter massa letande, någonstans att sova när vi båda är i Stockholm.. (Själv stannar jag kvar lite till, men då har jag sofflån som hägrar).

Inte det lättaste så här kort tid före att hitta övernattning till vettigt pris, speciellt inte om man vill ha fönster på rummet och privatbadrum. Slutade med en bokning på ett vandrarhem med hotellrum som ligger på Fridhemsplan (fridhemsplan.se), 925 kr för dubbelrum/natt kan det nog va värt för lite minisemester hemifrån. Första gången på ett år!

Såå, nu är den stora frågan vad ska vi göra onsdagen den 5 oktober i Stockholm?

Själv har jag några dagar till på mig, men vill få ut så mycket som möligt av dagen med min sambo för det händer så sällan att vi får såna här chanser.. Tips mottages tacksamt, gärna i budget klassen. LÄNGTAR!!

 

Translate »