..det blir att hälsa på IKEA och prova på årets julbordsversion av Tina Nordström. Hett tips är att ni letar upp eller skaffar er Familykort för då kostar det enbart 99 kr/styck. Alla bilder lånade från ikea.se, via deras pressrelease sida. Som ser det ut just nu blir det kanske ett besök på onsdag eller torsdag, spännande 🙂

”Traditionell julmat i modern tappning
Tina har tagit fasta på kreativitet och nyskapande när hon har arbetat med årets julbord, bland annat är det världspremiär för hennes egen kreation Ramlösasill. Kryddningen och smakerna har varit helt avgörande vid framtagningen av rätterna, vilket märks tydligt genom den julskinkan kryddad med stjärnanis och Ris a la Malta med mynta- och solrosströssel.

– Det har varit otroligt spännande och roligt att arbeta med julbordet på IKEA. Det är alltid en rolig utmaning att sätta sin egen prägel på klassiska rätter. Resultatet är en blandning av julbordsklassiker och nya rockiga smaker, säger Tina Nordström.”

2011 är Tina årets IKEA julbords kock

IKEA 2011 julbordsmeny

IKEA Tina Julbord sillar

Ramlösasill, lök- & rödbetssill, senap- & malt whiskey sill

Translate »