Tatty Teddy bloggar

Först gick jag ner i ”strömsparläge” och sen gick visst bloggen ner också, som det kan bli ibland..

Saknat min lilla blogg och alla er som läser/kommenterar! Tack för alla kommentarer och förslag på mitt sista inlägg om min svimning, vore skönt ha en diagnos och lösning på problemet. För 4 gånger på 1½ år känns lite för ofta för min smak..

Mår mycket bättre nu, dock lite sömnrubbningar och öm/ont i kroppen än. Försöker att inte analysera och tänka så mycket på alla negativa saker, det finns s¨mycket bra i livet som överväger alla kroppsliga problem. Har massor jag vill blogga om, men först ska jag ta en vilopaus och hoppas jag vaknar upp och mår lite bättre än nu.

Hoppas nu bloggen stannar uppe och ni inte glömt bort mig redan,

kram H

3 thoughts on “Äntligen tillbaka

  1. Nejdu, inte är du bortglömd! 😉
    Jag har inte varit runt på bloggarna sista tiden för jag la allt krut
    på träning. Men nu är jag här och läser ikapp.

    Man ska fokusera på det som är bra! 🙂 Det håller jag med om.
    Kram och pepp!

Comments are closed.

Translate »