image

Inte varit min helg, illamående, magvärk, kramp, öm kropp och det som inte får hända – svimmat av igen.

Kände direkt igen symptomen så sambon satt hos mig hela illamående anfallet igenom och höll hårt om mig när allt bara försvann i smärtorna. Han fick mig att vakna till liv igen rätt fort men illamåendet, krampen och värken pågick i vad som kändes en evighet. Sambon tvingade i mig massor av druvsocker och saft medan han hela tiden satt hos mig och pratade mig lugn så jag inte skulle få panik igen och försvinna.

Hatar min mage, kan inte förstå vad jag gjort för att förtjäna ”anfall” av detta slag. Stress och oro över studier, jobb och pengar?

Känner mig genast mycket bättre när det intensiva anfallet är över, men känner mig svag och lite obehaglig till mods trots att det gått 30 timmar sedan det hände. Har sovit, sovit och vilat på soffan med friends som TV sällskap. Sambon har vakat över mig som en hök och har stannat hemma från jobbet hela helgen för att pyssla om mig.

Fotot föreställer mitt knä idag, en vecka har gått och blåmärkena har mörknat rejält, har blåmärke på fötterna med..

Konstaterar att februari är inte min månad!

12 thoughts on “Nerbäddad

 1. Låter inte alls kul! Hemskt snarare. Du har min sympati.
  Vet du varför du svimmar av sådär?
  Kramper och anfall låter inte alls bra.
  Läste ju om ditt njurstensanfall också och det har jag ju
  hört gör fruktansvärt ont. Så jag hoppas
  att du kurerats ordentligt från den sortens anfall iallafall.
  Mannen min har epilepsi. Och får ju också anfall
  men av annan typ…
  Krya på dig och hoppas att du får en riktigt bra vecka!
  Kram och pepp!

 2. Oj det låter inte bra finns ingen värktabl så du slipper få så ont?
  Mot blåmärke är mitt tips att ta lite olivolja och smörja in på blåmärket gärrna innan det blir blåmärke men funkar även när det uppkommit även om det tar lite längre tid.
  Finns ett ämne i olivoljan som drar ut blånaden, funkar på mig och barnen för är många gånger vi smörjt när de ramlat och slagit sig när de lekt eller skrubbat sig.

  Hoppas du är frisk snart

  Wenny

 3. Du har inte funderat på om du har problem med gallan? Svärmor hade samma typ av anfall som dig och slutligen konstaterade de att hon hade gallsten och att anfallen var gallstensanfall. De kan tydligen upplevas väldigt olika och för henne så var det som enorma magsmärtor, illamående, kramp och att hon svimmade av det. Har en kompis som har exakt samma symptom och även hon har fått konstaterat gallsten och står nu på operationslista.

  • Gallan, kan ju vara en tanke! Får bolla idéer med min husläkare och se vad han säger och tror. Vore skönt hitta en lösning, för det är obehagligt inte veta varför 🙁

 4. Hm. Skumt och obehagligt. En annan bloggare som jag läser har problem med IBS och blir väldigt dålig akut vid magsjuka tex (ambulanstransportdålig) men under hösten har hon också haft problem med inflammation i bukspottskörteln. Det är knepigt med magar och svårdiagnosticerat.

  Hoppas du mår bättre nu.

  • Tack, det är bättre! Och ja det är verkligen svårt med magvärk det kan vara allt typ..

Comments are closed.

Translate »