handbroderat

Betar av lite punkter på Att-göra-listan idag, mindre trött mentalt idag och då får man passa på. Kroppen är inte helt hundra än (värk och trötthet), men har inte ägnat mig åt några fysiskt ansträngande projekt. Lite amatör produkt fotograferande och traderande, samt försökt hitta ett kök här hemma. Små saker för omvärlden, stora för mig men jag har svårt för att bara vila dagarna i ända så då är små projekt lagom.

Sugen på att hitta något nytt spännande brödrecept att prova på, fick förslag på dingelmjöl istället för vetemjöl men tanken på surdeg ligger och surrar i tankarna. Men vi har ganska svalt hemma och för att få igång en surdeg krävs en bra gromiljö och det har jag svårt tro vår lägenhet är just nu, kanske längre fram i vår.

Men det går ju att fuska, har sett på kylhyllan brevid jäst att det finns surdeg på burk och torkad från Kronjäst, men det får när jag hittat ett lockande recept. Först får vi äta upp det bröd som ligger i frysen och väntar 😉 Hoppas ni har en fin dag och förlåt att jag är så dålig på att kommentera just nu!

Translate »