Firas med att baka lakritsmakroner med lakritskräm. Är ni i Helsingborgs-trakten kan jag tipsa er om att besöka Väla köpcentrum idag som firar lakritsdagen med bland annat besök av Lakritsfabriken i Ramlösa.

Lakritsmakroner med lakritskräm

Lakritsmakroner med lakritskräm, färdiga för provsmakning!

2 thoughts on “Internationella lakritsdagen

  1. Så smarriga de ser ut! Jag har provat att göra makroner en gång, men de blev inte så där jättebra. Konsistensen blev för tjock. Jag fick nästan klicka ut dem, men dina ser lite mer rinniga ut, lite mer lätthanterliga. Men mina smakade ok iaf 🙂

    • Mer tur än skicklighet det där med smeten 😉 Kanske vispat smeten för lite eller helt enkelt för små ägg? Mitt orginalrecept säger 2 stora ägg men tar alltid 3 för säkerhetskull 🙂

Comments are closed.

Translate »