Har blivit helt hooked på att spela minecraft multiplayer sista dagarna så min tid har bara gått upp i rök känns det som, vilket gått ut över min matlagning.. Bränd korv och McDonalds mat är slarvigt värre, men ibland får man vara lite slarver tror jag? Roligt som tusan har det åtminstone varit!!

Som tur var är det snart måndag och då får min multiplayer kompis Victor mindre tid över för då är han inte ledig från jobb längre och måste träna så då återgår livet till det vanliga 😉  Apropå träna så måste jag ta itu med cyklandet igen (behöver få igång blodcirkulationen ordentligt i mina ben), S L A R V F I A!!! Annars är det rätt bra med mig (har så klart pollenproblem och kinkiga eksem just nu), två dagar med kortison har fått kroppen i bättre form men ack så trött.. Kanske har behövs sova ikapp lite? Vad vet jag, skönt har det varit.

Och så längtar jag till tisdag, då blir det klippning och på lördag konfirmationskalas (och lördagen efter bröllop!). Så i veckan ska det jobbas, baka och hitta inspiration till fina kreationer – bilder och recept kommer så klart upp på bloggen 😉

McWrapp Kyckling & bacon från McDonalds

Lördagsmiddag i farten, en McWrapp Kyckling & Bacon utan sås & tomat i (såsen innehåller laktos).
Sambon valde pizza istället, något min mage inte alls behöver eller vill ha just nu..

Fredagsmiddag, stekt korv med snabbmakaroner

Fredagsmiddag, stekt korv med snabbmakaroner

Torsdagsmiddag; ugnsgrillade kycklingklubbor i Mauilicious bbqsås med klyftpotatis och honungs-vitlökssås

Torsdagsmiddag; ugnsgrillade kycklingklubbor i Mauilicious bbqsås med klyftpotatis och honungs-vitlökssås *

* Laktosfri creme-Fraiche, honung, vitlökspulver (alt färsk pressad), citron/lime juice, salt & svartpeppar – smaka av efter tycke.

2 thoughts on “Multiplayer

  1. Den där wrappen såg verkligen god ut 🙂

    Jag tänkte höra ifall du hört nåt från Sophiakuren? Jag mejlade dej i fredags, det har nämligen inte dykt upp nåt än 🙁 Kram, Ingrid

    • Har skickat in era adresser på nytt, har nog bara blivit en miss i kommunikationen! Wrappen är supergod!

Comments are closed.

Translate »