Laktosfri middag hos mamma, pannbiffar med färskpotatis och sås

Storebröder (- mittenbror) & storasyster med familjer på plats hos mamma, syskonbarnbus och supertrevligt som alltid. Mitt i all röra bjöd mamma på (laktosfri!) middag med pannbiffar med färskpotatis och sås. Mmmm så gott! Till eftermiddagsfikat provsmakades mina baguetter, som inte var riktigt lika härliga som de va nybakade men tror av intrycken att de uppskattades ändå.

Spelades wii sports så hela källaren blev tom på syre

Systerdottern hade tagit med sitt wii och det spelades MÅNGA timmar wii sports på torsdagen med bror, brorbarn, syster & systerbarn!! Var så jäkla skoj och det blev många skratt för jag & syster var väl inte födda med naturlig fallenhet för wii tennis eller riktig tennis 😉 Skrattade så vi nästan grät (jo då, ingen alkohol var inblandad).. Blev ju smått sugen på att ha wii själv, eller kanske köpa ps move till vårt ps3 vi har hemma 🙂 Någon som har någon större erfarenhet av ps3 move?

3 thoughts on “Fredag

  1. Älskar också att spela bowling på Wii,& på riktigt.Anmäl dig gärna till min tävling. Kram

  2. Move är skitbra! Jag kör både just dance och ett träningsspel till det. Bra och rolig motion 😉

    • Så jäkla sugen på det efter spelat wii hela helgen 😀 Trodde inte man kunde få träningsvärk av tvspel ;-))

Comments are closed.

Translate »