image

Fredagens lunch intogs på Mood Gallerian, nyöppnad snabbmats restaurant av fyra ”kändis” kockar. För 90 kr får man 33 cl läsk och godaste hamburgare jag någonsin ätit..

image

image

Allt är gjort från grunden, bröden,pommes etc ja tom ketchupen! Aldrig ätit en så saftig och god hamburgare, luftig om man kan säga så om färs?!

image

Enda jag inte blev så imponerad av var potatisen, men det var nog för de inte va nyfriterade 🙁

image

Sambon lyxade till det med Vigårdas hemlagade äpple smulpaj med vaniljsås. Smart koncept och modigt ge sig in i snabbmatsbranschen. Jag kommer helt klart äta här igen, alla som bor/besöker Stockholm testa!

image

Tuff och lite rustik inredning stil som känns gammalt men ändå fräscht.

image

Bild från badrummet på andra våningen 🙂 Mood Gallerian var i övrigt en nitlot, kan säkert vara helt okej om manv gillar handla dyra märkesvaror/ är smal nog att kunna komma i kläderna.

image

Senare på eftermiddagen blev det fika med min äldsta Stockholmsvän, Ulf. Laktosfri chokladboll och pepsi max medan det kom en av dagens (korta) regnskurar.

image

Efter åtskilliga timmar till fots blev det en öl-vin-pepsi max paus på T.G.I . Friday’s där pojkarna så klart prova lite olika snacks..

image

Sen blev set bio på Rigoletto, Age of Rock. Skön rulle men som förstördes av korkade föräldrar med barn som prata hela tiden.. Kan acceptera det på barnfilmer men inte på en musikalfilm för vuxna =(

Tack Ulf för en trevlig eftermiddag!
image
Smyger in en tjuvkik på dam toaletten på nyrenoverade Rigoletto. Tuff tapet som liknar tyg på väggarna! Rigoletto är helt klart min nya favorit biograf.

Translate »