av flitigt propoint räknande med att..

Kakmonstret nom nom nom, Cookiemonster

trycka 1 hg naturgodis & 1 hg smågodis och en kanelbulle.
Shithappens. Får dra av det från veckopoängen och sköta mig resten av veckan.

Tänker inte ens ha dåligt samvete. Dåligt samvete är så fel, det var gott, jag njöt och det var precis vad jag behövde och ville ha! Vägrar få dåligt samvete över saker jag äter och gör, kunde använt poängen bättre men hellre en sån här dag och sen sparka sig själv i röven och fortsätta på rätt spår imorgon. Att inte ha förbud är bra saker och det ger resultat 🙂 Drog på mig en tight omlottklänning idag och den satt fint, fick två komplimanger till och med idag. Så inga bittra sura miner, jag får lov ibland. Bara inte alltid!

Allt men inte alltid <3

1 thought on “Firar fyra veckor

  1. Du ska absolut INTE ha dåligt samvete för då fokuserar man på det negativa o det vill vi inte 😉
    Bort med det dåliga o blicka framåt!!
    Faller gör vi alla, det gäller bara att komma upp igen 😀

    Kram

Comments are closed.

Translate »