Tävlingen är nu avslutad och ev nya kommentarer/
tävlingsbidrag kommer inte tas hänsyn till.

Äntligen dags för en ny tävling, känns extra bra att vinsten kommer från Kaspersky som är ett av de bästa anti-virus program som finns (tycker jag).

Skulle du vara intresserad av att vinna ett pris bestående av

Ett helt års gratis användning av
Kaspersky Internet Security 2013 
(värde 599:-)?

 

Då ska du i en kommentar till detta inlägg berätta kort vad DU skulle tycka vara värst att förlora eller bli bestulen på från din dator eller ute på internet.

Ni tävlar genom att lämna era bidrag i kommentarsfältet på detta inlägg. Vinnare utses av mig utifrån bästa kommentar och publiceras 10 oktober (beslutet kan ej överklagas). Glöm inte ange en giltig epostadress så vinsten kan skickas ut till dig!

Vinn ett 1års abbonemang av kasperky

Den säkrare, enklare lösningen för internetsäkerhet

Kaspersky Internet Security 2013 arbetar bakom kulisserna och levererar en kraftfull skyddsteknik med anti-virus som ser till att du, din dator och dina barn är skyddade mot de senaste och kommande hoten. Tack vare alla automatiska säkerhetsfunktioner i Kaspersky Internet Security 2013 blir det dessutom väldigt enkelt att skydda din dator – så du får ett skydd i världsklass, utan att behöva vara någon säkerhetsexpert.

9 thoughts on “Tävlingsdags!

  1. Hej! Kul med tävling, oj det allra värsta skulle nog vara att bli bestulen på alla tusentals bilder , bilder är minnen!

  2. Mina bilder och brev. Det är minnen för livet och man kanske skulle lägga in dom nån annanstans, men man kommer sig aldrig riktigt för.

  3. Jag har varit med om det ganska nyligen efter att min dator ådrog sig något helvetesvirus som fick hela datorn att krascha, och allting som fanns i den försvann. Bland annat en romanprojekt som jag fnulat på länge och alla fotografier… Vill inte vara med om det igen!

  4. Att bli av med mina bröllopsfoto skulle vara värst, de är 10 år nu och jag måste lägga dem på ett annat ställe, skulle bli riktigt ledsen om jag blev av med just dem !

  5. Det värsta att bli av med vore helt klart all dokumentation/bokföring för mina företagsprojekt och mina påbörjade programmeringsprojekt. Skulle bli helt förkrossad då dessa grejor känns som framtiden som kanske kan hjälpa mig in på arbetsmarknaden igen så fort det medicinska tillåter det.

  6. Egenhändigt komponerad musik – katastrof om det försvann! Har visserligen en del melodier i huvudet, men det är många som inte är färdiga,utan som jag filar på…..

Comments are closed.

Translate »