Glossybox

Fazer / Geisha hade en kampanj på att skicka in 4 chokladpapper så fick man en gratis Glossybox, idag kom koden för att beställa Glossyboxen och jag har beställt min! Super nyfiken på vad som finns i, kul prova på nya skönhetsprodukter 🙂 Har ni någon erfarenhet av Glossybox?

5 thoughts on “Tack Geisha

  1. Jag ÄLSKAR glossybox!! Har prenumererat i snart ett år och det är lika härligt varje månad när boxen kommer. Vissa månader är bättre än andra men de är ju inte så dyra så det känns ok. Hoppas du ska gilla din box!

  2. Linda åh vad kul! Som små julklappar varje månad :))

    ZtorZillen / Josefin lovar lägga upp foto när jag fått mitt paket 🙂 Det är ett ganska nytt fenomen för mig med, kände inte till det före Geishas kampanj (som mamma berättade för mig).

    Eftersom Geisha innehåller laktos brukar jag inte besöka den avdelningen i butiken, smått deprimerande 😉

  3. Linda jag förstår det! Önskar ofta jag hade mindre känslig hy och kunde experimentera mer 😉

Comments are closed.

Translate »