Underbart god hemlagad och laktosfri Janssons frestelse

Laktosfria köttbullar på mager fläskfärs och nötfärs, mjölk, ströbröd (skorpsmulor), svartpeppar och salt samt ägg

Efter allt julmatsprat igår blev jag väldigt sugen på att göra lite ändå, så det blev en underbart god hemlagad och laktosfri Janssons frestelse. Garanterat godaste Janssons jag någonsin gjort, har gjort lite småjusteringar i receptet så ska uppdatera det sen åt er (och mig). Serverad med egna köttbullar gjorda på mager fläskfärs och nötfärs, gjorde köttbullar på 1 kg färs till idag. Mums och matkoma i kombination av några favoritserier på tvn.

3 thoughts on “Tisdag

  1. Åh, va mumsigt det ser ut…har litet förätit mig på Jansson..men köttbullar får jag aldrig nog av…speciellt inte hemmagjorda! Du är så pysslig, Helen!

Comments are closed.

Translate »