imageStörsta minuset med vinter förutom att det är halt och kallt – torr hud (värkande stramhet som bonus)! Känns som jag smörjer mig 3-4 gånger per dag just nu och ändå så svider det av torrhet varje gång jag gör det. Ganska tröttsamt och svårt känna sig fräsch med allt ”kladdande” =(

6 thoughts on “Torrt värre

  1. Känner igen problematiken…testa med Barnängens barnolja! (den man har till bebisar) ska vara utan mycket tillsatser och annat ”skit”! Va iofs länge sedan jag köpte den…det är mitt tips i alla fall!

  2. Jag skulle rekommendera att sluta använda tvål (även oparfymerad och ”mild” tvål innehåller uttorkande saker) och istället använda en skrubb av olja och socker. Det borde göra väldigt mycket. Och sen skulle jag nog testa en blanding av glycerin/glycerol (max 5% av detta) (finns på apoteket) och antingen vatten eller olja. Jag hittar inget innehåll på barnoljan från barnängen men oftast består de av mineralolja som är en ren skitolja 😛 dne tillför inte huden nånting, skulle hellre köra med tex rapsolja eller tistelolja. Den salvan du har lagt upp bild på innehåller så mycket grejer att den för mig skulle gå bort direkt.. men den innehåller kokosolja och rapsolja också så jag skulle nog använda det istället om du tycker att canodermen funkar 🙂

  3. Ah, jag ska titta när jag är på ica nästa gång! Blir så less på skiten och vill verkligen undvika behöva kortisonerna =/ Tack för tipset!

Comments are closed.

Translate »