Året 2012 i bilder, del 2

Helen Holmbergs maj 2012 i bildsammanfattning

Maj 2012; Handlade Hello Kitty läsk och provsmakade, köpte Joya sandaler (bästa sandaler jag ägt), 4e maj grillade vi hos svärfar – första gången för året! Vi handlade massa saker på IKEA till sovrummet, bland annat nattduksbord. Våren exploderade i mina föräldrarsträdgård, systerdotter konfirmerades och jag bakade massa goda kakor till festen. Blev med hängsleklänning i jeanstyg. förälskade mig i McDonalds kycklingwrap med bacon. Besökte Ullared 2 gånger, varav ena gången som bussresa jag fick gratis på Swebus. Åt mysig och god middag på La Trattoria Linetti i Helsingborg med min älskling, gick en promenad i hamnen förbi ett av mina favorithus.

Helen Holmbergs juni 2012 i bildsammanfattningJuni 2012; Vi gick på bio och såg Prometheus samt åt på Pitchers (rekomenderas!) före med sambons vänner, sambons brorsdotter gifte sig och jag var bröllopsfotograf. Blev godkänd för f-skatt, åkte till Malmö och åt på T.G.I.Fridays efter en lång eftermiddag i solen med modell/makeup fotografering med vänner. Lagade egna belgiska våfflor och avnjöt med god laktosfri glass, bakade baguetter för första gången i mitt liv. Spenderade min födelsedag i Helsingör och grillade mer hemma hos svärfar. Fick tjusig kökspryl av sambon i födelsedagspresent, skaffade pinterest (min pinterestsida hittas här). Sambons far och syster med familj kom på fika i vår nya lägenhet, självklart hembakt! Allsången på Skansen började och vi satt bänkade i tvsoffan, sommaren gjorde sitt inträde på riktigt och det gick att hitta början på bär i mammas trädgård.

Helen Holmbergs juli 2012 i bildsammanfattningJuli 2012; vi semestrade i Stockholm – åt gott (ni MÅSTE besöka Vigårda och Rigoletto) i Stockholm, gick på bio, provsmakade Jelly Beans (örk!) och hade det superbra. Vi åkte på biltur till Lubeck med svärfar, sov på hotell och avnjöt mumsig hotellfrukost. Hängde på stranden med sambons mor & syskon, brände mig och fick faktiskt en klädsam solbränna. Vi var på kalas bland getter och badade pool, sambon blev gammelfarbror till lilla Wilma. Det var familjeträff hos mamma, bakade Hello Kitty kakor samt lärde syskondöttrarna hur man bakar ananasmuffins. Juli var underbar men kort..

Helen Holmbergs augusti 2012 i bildsammanfattning

Augusti 2012; -Började blogga på kakjuntan och drog även igång bloggprojektet Fatshionistas.se med 5 andra härliga plus size tjejer. Fick för mig att blondera håret ordentligt (en gång i sitt liv ska man väl testa det också tänkte jag). Åt pizza från Prego (grymt goda pizzor), lagade egna torskburgare, besökte fars hemtrakter och kyrkogårdarna. Bakade äppelpaj, drack löjligt mycket Nestea Lemon och mådde inte helt hundra och fick äta mycket tabletter. Det slank ner chinamat från Chinatown hemma hos bror, lagade fiskpinne tacos och upptäckte något som var så himla gott att jag kommer aldrig ta det av menyn igen 😉 Det regnade i massor, såg senaste Batman filmen i Ängelholm. Åt grillmiddag på Lerbergets camping hos svärmor, grillade hos svärfar i Viken och bakade sötaste drömmarna jag skådat!

Imorgon blir sista delen på 2012 i bilder 🙂

About

2 Comments

  • Roxana januari 3, 2013 at 10:54 Reply

    Ja det är fruktansvärt tycker jag 🙁 himla jobbig blandning av hudproblem !
    Ja eksem är det jobbigaste faktiskt, när det väl har blommat ut så är det svårt att bli av med 🙁

    Tack, krya på dig du med 🙂
    Får hoppas att dina eksem dämpar sig lite så det slipper kännas stramt !

  • Camila januari 3, 2013 at 17:37 Reply

    Vad fint med alla bilder! Kul idé 🙂

Leave a Comment