Små lätta moln

Jag utlovade ett foto från nybäddat sovrum, det blev några extra.. Så här sover jag!

Mitt sovrum och säng, nybäddad med sänglakan av egyptisk bomull av märket Egyptian Cotton House via egyptiskbomull.se

Mitt sovrum och säng, nybäddad med sänglakan av egyptisk bomull av märket Egyptian Cotton House via egyptiskbomull.se Mitt sovrum och säng, nybäddad med sänglakan av egyptisk bomull av märket Egyptian Cotton House via egyptiskbomull.se

Mitt sovrum och säng, nybäddad med sänglakan av egyptisk bomull av märket Egyptian Cotton House via egyptiskbomull.seMitt sovrum och säng, nybäddad med sänglakan av egyptisk bomull av märket Egyptian Cotton House via egyptiskbomull.se Mitt sovrum och säng, nybäddad med sänglakan av egyptisk bomull av märket Egyptian Cotton House via egyptiskbomull.se

Har nu hunnit provsova lakanen några nätter och jag måste erkänna att jag har aldrig sovit så lyxigt, det här slår de lyxigaste hotellsängar jag sovit i. Den egyptiska bomullen är så mjuk, sval och behaglig i materialet att det är svårt att fatta det är på riktigt och inte små lätta moln jag kurat ihop mig i.

Jag vet inte hur jag ska överleva utan lakanen i sängen när det blir tvättdags, dock nyfiken på hur de kommer att kännas när de är manglade.. Omdöme 5 av 5 och kommer helt klart investera i fler när plånboken tillåter.

Inköpsställe Egyptisk bomull (länk). Nu ska jag nog ta en liten eftermiddagslur 😉

About

2 Comments

  • Mattias januari 25, 2013 at 18:11 Reply

    Håller med. Har nästan ångest för den dagen dom ska tvättas. Tänk ifall dom inte hinner bli torra tills läggdags. Nej vi får nog köpa ett set till. Har aldrig sovit så gott.

  • Joline januari 26, 2013 at 22:14 Reply

    Åhhh va fint! Det ser ut som på ett hotell!

Leave a Comment