Hemlagad laktosfri pizza med egen tomatsås, köttfärssås, rödlök, bacon, riven ost och felix bbq sås

Sambon önskade sig pizza på nyårsdagen så jag gav han ett löfte om hembakad pizza till helgen, så jag rörde ihop en sats av min pizzadeg (recept länk) och provade göra egen tomatsås (recept länk). Fyllning blev i ordningsföljd; tomatsåsen, allerums prästost riven, stinas köttfärssås (recept länk), finskuren rödlök, klippta bacon bitar och slutligen lite felix bbq sås över. Min pizza blev lite bränd, den stod inne några minuter för länge dock gott ändå och sambon riktigt nöjd 😉 Det blir två plåtar pizza av degreceptet, tomtasåsen och köttfärssåsen räcker dock till mer.

Lär dock dröja innan jag lagar det här åt mig själv, tålde inte alls tomatsåsen. Supertråkigt!

4 thoughts on “Söndag

  1. Fräscht o ser himla gott ut!! Att det även ser ut som en köpepizza gör ju inte saken sämre 😉

    Kram ♥

    • Du är snäll du 😉 Den ej överbakade såg betydligt trevligare ut men den fick jag inte tagit något kort på =/ Om du vågar så provbaka, det är himlans gott!

Comments are closed.

Translate »