Kalops och jasminris

Måndagsmiddag; kalops och jasminris

Dagens mat

Frukost
LCD Bar

Lunch
LCD Shake

Middag
Kalops och jasminris

Mellanmål
1 äpple, 1 hg lakrits

Vart helt vansinnigt sugen på salt och lakrits.. Tänk att lakrits kan vara så förbannat gott!!

Nya passet uthämtat inför vår MasPalomas resa

Uträttade lite ärende på eftermiddagen, studiemoralen var låg och snäll far var chaufför 😉 Så nu har jag hämtat ut mitt nya pass, införskaffande av nationellt id får bli i slutet av året eller nästa..

Fyllt på dosetten med piller

Passade på att besöka apoteket på Väla efter passhämtning, skönt kunna fylla på dosetten igen. Avundas alla som slipper hålla reda på piller/läkemedel av olika slag.. Tur jag har min pensionärsask (fyndad helt ny på tradera).

Bunkrat upp med storpack Betapred, kortison nu

Fick mina ”kära” betapred (kortison) i storpack, så jag är väl förbered inför resan (och våren). Hoppas jag inte behöver använda en enda av dom.

Translate »