Las Palmas, huvudstaden på Gran Canaria

På måndagsförmiddagen tog vi en tur till huvudstaden Las Palmas för att besöka köpcentrumet CC Las Arenas (hemsida).

Sanrio Hello Kitty butik på CC Las Arenas, Mas Palomas

På CC Las Arenas som är det största köpcentrat på hela ön kan man hitta en ÄKTA Sanrio Hello Kitty butik!!

Engelska lågpriskedjan Primark har butik i CC Las Arenas, utanför Mas Palomas

Blev även ett besök inne på Engelska lågpriskedjan Primark, superkul att äntligen få besöka butiken Maria pratat sig så varm om. Blev inhandlat en riktigt mysig hoodietröja i vitt med grå ränder i mjuk ekologisk bomull för ynka 12 euros! Primark har kläder upp i storlek 18/20 vilket motsvarar ca 46-48 i svenska storlekar.

Om det är en dag av shopping ni vill ha när ni besöker Gran Canaria så är det helt klart CC Los Arenas ni ska besöka, Du kan hitta Disney Store, kedjan C&A som har kläder upp i storlek 54, massor av internationella kedjor och en del trevliga(?) matställe.

20130325_172845-picsay 20130325_180810-picsay

Vid ett blixt besök på Carrefour matbutik senare på eftermiddagen (måndagen var tyvärr ganska kall och blåsig), snubblade jag över Hello Kitty kinderägg och en söt glasstårta. Äggen var mumsiga och innehållet har fått flytta till nyckelknippan, ska tänka på att ta foto till er så ni får se Ångrar att jag inte köpte en tårta för provsmakning 😉 Tycker Nestle i Sverige får ta in lite fler roliga Hello Kitty prylar!! 20130325_192327-picsay

Satt och läste i min bok (Bedragen av Katerina Janouch), tittade upp och fick den här vyn.. Så exotiskt och overkligt!  Crispy chili chicken på Bamboo Garden, MasPalomas  Crispy chili chicken på Bamboo Garden, MasPalomas

Jag, sambon och svärfar gjorde ett återbesök på Bamboo Garden där vi avnjöt den godaste kyckling jag någonsin ätit (tror jag). Om ni någonsin får chansen så prova deras Crispy chili chicken. Kycklingen är mjuk, med en karameliserad yta och sötstark smaksättning, fantastiskt gott!

Translate »