Sista exotiska bilden från Gran Canaria, på väg till flygplatsen för hemresan

Sista exotiska bilden från Gran Canaria, på väg till flygplatsen för hemresan. Sorglig och vemodig känsla, samtidigt som borta bra men hemma bäst konceptet gäller även om det rådet minusgrader och kallt hemma.

Lunch på Burger King före vi lämnade Gran Canarias flygplats

Sambon och jag hade inte beställt mat till flyget så vi åt lunch på Burger King medan vi väntade på att lämna Gran Canarias flygplats. Kycklingbitar till kyckling fantasten 😉 Och stor burgare till herrn.
Flygplatsen på Gran Canaria Flygplatsen på Gran Canaria

Medan vi väntade på att få boarda vårt plan satt vi och iaktog vårt eget flygplan (samma modell, men detta skulle till Köpenhamns flygplats). Hade tid att titta i alla butiker också, dyrt och dyrt kan väl sammanfattas mitt omdöme.. Shopping på flygplatser är inte direkt lönt såvida man inte ska handla sprit, och den är billigare i vanliga butikerna på Gran Canaria 😉

20130327_140327-picsay 20130327_183345-picsay

Hade tur och fick fönsterplats på flyget hem, måste säga att fönsterplats är min grej att kunna följa hela uppgången och landningen är riktigt coolt! Och den där obehagskänslan minskar rejält för mig som är kontrollfreak, Hängde nästan ut genom fönstret om de hade gått, måste ha sett knäpp ut där jag satt men tyckte de va så skoj att se på allt.. Flygresan hem gick riktigt smidigt, tror jag kan stryka flygrädsla av min fobilista. Ser framemot att få flyga igen!

Kvällen avrundade vi hemma med en rejäl laddning vårrullar och en lång dusch i vatten som inte stank klor, underbart skönt att få krypa ner i egna sängen och våra ljuvliga egyptiska bomulls lakan.. Home, Sweet home.

Translate »