Vackra parfymer - parfymflaskor från Parelle.se

Bara jag som tycker att parfymer eller rättare sagt flaskorna de kommer i är som små juveler, konstverk? Minns när man var liten och satt och bara tittade på mammas flaskor i skåpet, fingrade på dom och beundrade dom samt tänkte att ”sånna ska jag också ha” i massor när jag blir stor..

Nu är jag tyvärr allergisk (känslig för starkare dofter bland annat), så för min del blir det bara att just beundra alla vackra flaskor som finns. Men det är fortfarande lika förtrollande, om inte mer eftersom det är så aja baja för min egna del med dofter (fast online går det ju fin fint att beundra dom).

Eyeliner 10 HR

Det jag egentligen skulle berätta är att jag ÄNTLIGEN unnat mig en order av min favorit eyeliner blinc, har suktat efter den lilla raringen sen förra våren när jag fick en liten prov i färgen svart. Och nu när jag hittade den portofritt på parelle.se så blev det en beställning, för det dröjer inte länge förrän pollen säsongen är igång på riktigt och mina ögon inte vill vara snälla med mig..

Sen att jag blev lite distraherad av parfymavdelningen är ju en annan femma 😉 Har recenserat eyelinern i det här blogginlägget http://www.helenholmberg.se/2012/06/style-box/ (dock billigare på parelle.se än stylebybox eftersom de kör med fraktfritt!).

Hepp, nu ska jag sova och imorgon fixa ärenden/packa lite!! Snart åker vi  😀

1 thought on “Små juveler

  1. Jag brukade samla mammas parfymflaskor när hon tänkte slänga dem för jag tyckte dom var så himla coola 😀

Comments are closed.

Translate »